Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Σκουπίδια στον Καρακαλά

Υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι το τελευταίο διάστημα και μετά την ανάληψη καθηκόντων, στη νέα πραγματικότητα του Καλλικρατικού σχεδίου, μεταφέρονται σκουπίδια από άλλα διαμερίσματα πρώην Δήμων και πετάγονται στην χωματερή του Καρακαλά.
Βεβαίως δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ότι η συγκεκριμένη χωματερή είναι παράνομη. Αφού λοιπόν είναι παράνομη, όπως και όλες οι άλλες χωματερές, γιατί η Δημοτική αρχή δεν ανοίγει στα εκεί διαμερίσματα παράνομες χωματερές ώστε ο καθείς να πετά τα δικά του σκουπίδια στο τόπο του και οχι στους άλλους. (Bεβαίως αυτό που αναφέρουμε είναι ότι δεν μπορεί πλέον να ανοίξει χωματερή, δεν είμαστε αφελείς).
Που είναι το πρόβλημα. Γιατί τώρα είναι πρόβλημα, δεν μπορείς να δέχεσαι σκουπίδια του πρώην Δήμου Αγίας Τριάδας που επι πολλά συναπτά έτη δεν είχε καθόλου χωματερή και τώρα βρίκαμε την ευκολη λύση να τα πετάμε στα μουτρα του άλλου.
Στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχει έντονο το πρόβλημα, της μόλυνσης του υδροφόρου ορίζοντα που ξεκινά απο το Χελιώτικο βουνό και καταλήγει στο Ναύπλιο.
Αρα ποιό έξυπνο μυαλό πήρε τέτοια απόφαση και πως ο Νέος Αντιδημάρχος ή ο Τοπάρχης το δέχτηκαν;
Ρωτάμε το γνωρίζουν ή οχι.  Είναι αλήθεια ή ψέμα;
 Αν το γνωρίζουν γιατί δέχτηκαν να γίνει αυτή η ενέργεια; Αν δεν το γνωρίζουν τώρα που το μαθαίνουν τι θα κάνουν; Και μην πάμε στην απάντηση οτι είναι ''προσωρινό" το μέτρο, γιατί ουδέν μονιμότερο του προσωρινού.
Περιμένουμε μια απάντηση επ΄αυτού πειστική ολο το χωριό. 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου